12. децембар 2015.

Drugi potez

Drugi potez, otkrivanje tajni srca…

 

“Ako budeš iskren, dogodiće se da ćeš govoriti same tajne njihovih srca i stvari koje čine pogrešno.” -Anđeo Gospodnji rekao William Branhamu.

Ovaj dar je takođe delovao u različitim prorocima u Bibliji; ali najupečatljivije je delovao u službi našeg  Gospoda Isusa dok je bio na zemlji. Isus je Samarjanki kraj bunara otkrio celi prošli život, što je nju navelo da svedoči celom svom radu, što otvorilo vrata Isusu za njegovu službu u tom gradu. Identični znaci koji su bili potvrda Isusove službe su takođe potvrđivali i službu Williama Branhama.
Isus je rekao: “Ako ne verujete mojim rečima, verujte delima, jer ona su tako koja svedoče za Mene.” Isto tako je bilo i sa Williamom Branhamom.”
……………………………………..............
  
I dovede ga k Isusu. A Isus pogledavši na njega reče: Ti si Simon, sin Jonin; ti ćeš se zvati Kifa, koje znači Petar.
Evanđelje po Jovanu 1:42 
........……………………………...............…

A Isus videvši Natanaila gde ide k Njemu reče za njega: Evo pravog Izrailjca u kome nema lukavstva. Reče Mu Natanailo: Kako me poznaješ? Odgovori Isus i reče mu: Pre nego te pozva Filip videh te kad beše pod smokvom.
Evanđelje po Jovanu 1:47-48 
…………………………................………….
 
Reče joj Isus: Idi zovni muža svog, i dođi ovamo.Odgovori žena i reče Mu: Nemam muža. Reče joj Isus: Dobro si kazala: Nemam muža; Jer si pet muževa imala, i sad koga imaš nije ti muž; to si pravo kazala. Reče Mu žena: Gospode! Vidim da si ti prorok.
Evanđelje po Jovanu 4:16-19 


Нема коментара:

Dubina doziva dubinu